Ons verhaal

Teisseire Fruit Shoot is vruchtensap in een opvallende, kleurrijke verpakking met een handige sportdop. Knoeien is verleden tijd! Fruit Shoot is een lekker en verfrissend drankje dat ervoor zorgt dat actieve kinderen nóg langer plezier kunnen maken. We beschikken over de ongeëvenaarde ervaring van het Franse Teisseire voor het maken van heerlijke drankjes. Dit doen we al vanaf 1720, kijkt u zelf maar!

2017

Fruit Shoot ziet dat er een grote vraag is naar een alternatief voor fruitdrank voor kinderen. Of het nu gaat om buiten spelen of snapchat filters uitproberen, goed hydrateren is óók voor actieve kinderen belangrijk. Eén van de heerlijke nieuwe producten is daarom ook Teisseire Fruit Shoot Essence - water met een vleugje fruitsmaak. Fruit Shoot vindt het essentieel dat kinderen echt hun ding kunnen doen en daarom is het voorloper met het introduceren van water met een vleugje fruitsmaak, zonder suiker of zoetstoffen.

Aardbei en Framboos
NL Logo

Fruit Shoot onder gaat vele veranderingen in 2017. Zo wordt er over gegaan van de Robinson Fruit Shoot formule naar de Teisseire Fruit Shoot formule uit Frankrijk en dat zorgt voor nog meer mogelijkheden op het gebied van smaak. Het merk Teisseire maakt al bijna 300 jaar de heerlijkste siropen en limonades. Teisseire Fruit Shoot zal je dan ook blijven verrassen met de meest verrukkelijke fruitsmaken.

2017
2005 Fruit Shoot komt in Nederland op de markt in vier verschillende smaken, allemaal zonder kunstmatige kleur-, smaak- en zoetstoffen.
Het Fruit Shoot-verhaal begint! Robinsons Fruit Shoot verschijnt overal in het Verenigd Koninkrijk in lunchtrommeltjes als drankje voor kinderen dat ideaal is voor onderweg. 2000
1995 Robinsons breidt zijn afzetmarkt uit naar de rest van de wereld met de overname door Britvic, een internationale frisdrankenproducent.
Vele jaren later begon op Wimbledon het verhaal van Robinsons pas echt. Tennisspelers moeten veel drinken tijdens het sporten, en zo bedacht een van de medewerkers van Wimbledon een mix van gerstkristallen, citroensap, suiker en water om de dorst te lessen – een drankje dat later Robinsons Barley Water zou worden. 1935
1903 Het merk Robinsons werd door Colman's in Norwich, Engeland, gekocht. Tot op de dag van vandaag worden de dranken van Robinsons in Norwich gemaakt, in dezelfde fabriek.
In het begin maakten we onder de naam Robinson & Bellville Patent Barley en Groats: producten die we, hoe ongelofelijk ook, in poedervorm verkochten. 1823